Константин Русу побеждает на турнире в Казани!!! » FEA

   Новости

Константин Русу побеждает на турнире в Казани!!!

Константин Русу побеждает на турнире в Казани!!!

 

 
Константин Русу побеждает на турнире в Казани!!!

Сегодня на турнире ТАТНЕФТЬ в Казани молдавский боец столичного клуба ЛИОН Константин Русу одержал безоговорочную победу в суперпоединке против Сидибе Чейка. Поздравляем Русу с уверенной победой и желаем легкого перелёта домой.
 
Constantin Rusu a triumfat la turneul Tatneft, desfăşurat la oraşul Kazan
Luptătorul moldovean de K-1 Constantin Rusu a triumfat la turneul Tatneft, desfăşurat la oraşul Kazan. Sportivul nostru l-a învins la puncte pe francezul Cheick Sidibé într-un duel din categoria de greutate de până la 80 de kilograme.
Rusu a dominat autoritar, dar adversarul său, deși a fost numărat de două ori, a terminat lupta în picioare.
"Era posibil să fac şi knock-out, dar am fost mai atent, de aceea am câştigat la puncte.  Nu am vrut să fac greşeli, am vrut să lucrez mai calculat. Mai bine să obţin o victorie sigură, decât să fac greşeli", a spus luptătorul K-1, Constantin Rusu.
Constantin Rusu are 24 de ani. El are în palmares 13 dispute pe ringul profesionist el a disputat 13 partide în care a înregistrat 10 victorii, a suferit două înfrângeri şi a terminat o confruntare la egalitate.

Victorie clara pentru Constantin Rusu la Kazan. Luptatorul K1 din Moldova l-a invins in cadrul turneului din Rusia pe un francez 
Victorie clara pentru Constantin Rusu la Kazan. Luptatorul K1 din Moldova l-a invins in cadrul turneului din Rusia pe un francez. Moldoveanul nu i-a dat nicio sansa adversarului sau.
Constantin Rusu l-a invins aseara pe francezul Sidibe Cheick in cadrul turneului din Kazan. Chiar daca duelul s-a desfasurat in debutul eventimentului, moldoveanul a facut spectacol in ring. Rusu a controlat cu inversunare duelul, iar l-a sfarsit arbitrii l-au declarat invingator.Наши партнеры


Address

Stefan Cel Mare str.159, Chisinau, Republic of Moldova, MD-2004.
Tel:. +373 22 233 983
GSM:. +373 79 406 906
E-mail:. office@fea.md